PROSJEKTER

Lang erfaring og ekspertise innen industribygg og betongarbeid på Sørlandet.

Prosjekter

Vi har jobbet med alt fra mindre betongkonstruksjoner til store industribygg, og vi har alltid hatt fokus på å levere høy kvalitet og nøyaktighet.

IMS SIGNALBYGG

Nytt kontorbygg til IMS group. Bygget med bæressytem av stål og betong, yttervegger bygget med trekonstruksjoner. Fasadene kledd med Rockpanel Chameleon plater, disse platene skifter farger i forhold til hvilken vinkel man ser fasaden i fra. Inneholder totalt 44 kontorer, 5 møterom, kantine, garderober og fellesarealer. Det er lagt vekt på høy standard på tekniske anlegg. Totalt 1600 m2.

VARDEN TVEDESTRAND

Kombinasjonsbygg med lager i hele 1 etasje og kontorer i 2 etasje. Det er også klargjort for enkel etablering av en 3 etasje. Totalt 600 m2.

LSE ELEMENTER

Moderne lokaler spesialtilpasset og optimalisert for produksjon av vegg/tak elementer for bygge bransjen. Bygget med solid betonggulv og fundamenter med bærende stålkonstruksjoner, yttervegger bygget med en kombinasjon av sandwich og tre elementer. Inneholder også en administrasjonsdel bygget med tre element. Totalt 8500 m2.

RESOLVE AKLAND

Bygg prosjektert og tilpasset driften til Resolve med vaskeri, ozonrom, verksted og lager i 1 etasje samt kontorer og møterom i 2 etasje. Bygget som ett tradisjonelle stål og sandwich bygg. Totalt 3350 m2.

IMS MASKINERING

Produksjonslokaler og kontorfløy. Bygget som ett tradisjonelle stål og sandwich bygg. Betonggulvet i produksjonslokalene er utført med høy standard tilpasset for fleksibilitet i forhold til plassering av utstyr med høye krav til nøyaktighet. 2000 m2 med produksjonslokaler og 180 m2 med kontorer.

LINDAL MODUL

Nye produksjonslokaler og administrasjonsbygg for Lindal modul. Her er det lagt vekt på solide betong/stål-konstruksjoner for gulv og mesanin med klimaskjerm i tre-elementer både vegger og tak. Lokalene er spesialtilpasset for driften og med fleksibilitet for endrede produksjonsmetoder i fremtiden. Totalt 1200 m2
© Copyright 2023 - OIKO AS - All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram